Rengøring ⇒ FAQ | Rengøringsmidler

Affald sortering og bortskaffelse

Rengøringsmidler
Tips til valg af rengøringsmidler

Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder billig lokal rengøringhjælp hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale rengøringshjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed. Da rengøringshjælpen benytter de rengøringsartikler og midler som du stiller til rådighed er det således helt op til dig hvad der benyttes til at udføre rengøringen.

Rengøringsmiddel miljøvenligtNår vi udfører erhvervs rengøring eller andre former for rengøring hvor vi selv skal medbringe rengøringsmidler, er det naturligt at vi benytter miljøvenlige produkter. Men du kan også selv nemt finde ud af hvad der anbefales at benytte.

Rengøringsmidler indeholder sundhedsskadelige stoffer. På mange rengøringsmidler angiver emballagen, at midlet skal opbevares utilgængeligt for børn, og at man skal undgå at få det i munden eller i øjnene. Rengøringsmidler virker også ofte udtørrende på huden. Rengøringsmidler indeholder også stoffer, der belaster miljøet, når de havner i kloakken med spildevandet.

Hvis du gerne vil benytte miljøvenlige rengøringsmidler så se efter miljømærkede rengøringsmidler: Eksempelvis den nordiske svane eller den europæiske blomst. Miljømærkerne stiller krav til indholdsstoffernes miljø- og sundhedsmæssige egenskaber.

Gå uden om faremærkerne : Undgå så vidt muligt produkter, der er faremærkede som miljø- eller sundhedsskadelige. De kan f.eks. være mærket med et kryds eller med faremærket for miljøfare (dødt træ og død fisk).

Rengøringsmiddel miljøvenligtSe efter alternativer til klor : Undgå produkter, der indeholder klor. Der findes andre mindre miljøbelastende midler, som er lige så gode som de klorholdige – både til rengøring og blegning. Undgå desinficerende midler. Brug i stedet almindelige rengøringsmidler, eller desinficering med kogende vand.

Beskyt huden : Brug handsker, når du gør rent. Dosér rigtigt : Undgå at bruge for meget rengøringsmiddel. Dosér rigtigt, så du ikke belaster miljøet unødigt. Undgå duftfriskere: Det er unødvendige produkter. Hvis toilettet, køleskabet eller andre rum lugter, bør lugten fjernes ved rengøring.

Gode steder at finde mere info om miljøvenlige rengøringsmidler er via Miljøministeriet, Miljøstyrelsen, Ecolabel og Miljømærkning Danmark.

Miljømærker findes på en lang række produkter til både professionel og privat brug. Faktisk findes Svanemærket og EU-Blomsten på mere end 21.000 produkter og serviceydelser – hvilket omfatter stort set alt – rengøringsmidler, opvaskemaskiner, spiseborde, stole, gardiner, fryseposer, tamponer, vat og vatpinde, etc.

Affald sortering og bortskaffelse

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig rengøring

Affald sortering og bortskaffelse

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service