Rengøring ⇒ Erhverv, foreninger, virksomheder

Bestil haveservice

Rengøringservice
Kontor, restaurant, industri, erhverv, forening

Rengøring af erhverv omfatter alle typer rengøring. Dette kan være rengøring af kontor, rengøring reception, rengøring restaurant, rengøring konferencelokaler, rengøring butikker, hospitaler mv. Alt erhvervsrengøring tager udgangspunkt i en aftalt serviceplan så rengøringspersonale altid ved hvornår og hvad, der skal gøres i de enkelte lokaler.

Da alle erhverv er forskellige, tager vores serviceaftaler altid udgangspunkt i jeres individuelle behov og ønsker. I kan vælge alt fra simple rutinemæssige opgaver som at få støvsuget, tørret af og tømt affaldsspande, til at der bliver pudset vinduer, fejet på udenomsarealer, flytterengøring. Med en serviceaftale er I altid sikker på at jeres lokaler altid bliver passet efter jeres ønsker.

Bestil haveservice

Sådan foregår det
Erhvervsservice for rengøring

For at holde omkostninger nede er den almindelige fremgangsmåde at vi først kigger på jeres ønsker online. Dette kan være en kombination af et videomøde, et telefonmøde, at I sender os et par fotos og beskrivelse af jeres ønsker. Herudfra kan vi hurtigt komme igang. Start med at kontakte os og fortæl om jeres ønsker. I får et tilbud I kan stole på. Og ønsker I at prøve vores service afholdes personligt møde ved opstart.

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os via mail
Support

Bestil haveservice

Bestil rengøringsservice
Fordele ved en samlet pakke

Der er ingen binding
Aftalen kan frit opsiges når som helst. Der er ingen binding.

Du bestemmer frit hvad der skal udføres
Dine valg kan du altid ændre på fra gang til gang. Du kan stadig, fra gang til gang, være med til at bestemme hvad der skal udføres. Det som er vigtigst for os er at du er tilfreds. Har der fest på kontoret og der derfor trænger til at blive ryddet op herefter så prioritere vi dine ønsker. Du får en fleksibel aftale hvor vi hele tiden vil lytte efter jeres aktuelle ønsker.

Du ser altid et velkendt ansigt
Det er altid det samme team du møder. De kender forholdene og jeres ønsker til udførelsen. Du vil altid møde et velkendt ansigt. Er der sygdom, ferie, så bestræber vi os på en afløser indenfor samme team. Har du brug for hjælp så har du en fast kontaktperson hos os som altid er til din rådighed.

Professionelt udstyr
Vi medbringer professionelt udstyr som sikre den bedste og hurtigste rengøring. Vi garantere at alle vores løsninger er miljøvenlige.

Kvalificeret personale
I erhvervsrengøring kan der være brug for rengøringspersonale med specielle kvalifikationer. Eksempelvis hvis der er emner, som kun tåler bestemt temperatur, behandling eller som skal rengøres ud fra forskellige sikkerhedshensyn eller lovmæssige standarder. Sådanne forhold aftales i en serviceplan.

Sikkerhedsaspekter
I erhvervsrengøring er der ofte brug for udlevering af nøgler og adgangskoder til rengøringspersonale. Sådanne forhold aftales i en serviceplan.

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os via mail
Support

Bestil haveservice

Du kan også bestille direkte
– Alle former for rengøring

Tilbud om en samlet pakke er et supplement til vores almindelige service hvor man selv direkte booker den hjælp man har brug for. Hvilket du altså også kan gøre. Ønsker du at bestille direkte så indtaster du blot dit postnr, hvornår  og i hvor mange timer du ønsker service. Herefter ser du oversigt over derengøringsfolk  som står klar til at hjælpe dig.

Bemærk i øvrigt at alle vores ydelser er omfattet af håndværkerfradrag (Servicefradrag). Håndværkerfradraget er et såkaldt ligningsmæssigt fradrag, som giver et tilskud på ca. 26 % af lønudgiften. 

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service