Om os ⇒ Service ⇒ Fast kontaktperson

Support - fast kontaktperson

SUPPORT
FAST KONTAKTPERSON

Har du brug for en fast kontaktperson har du flere muligheder:

Du kan altid tale med din servicehelper
Den mest udbredte måde at bestille service på er ved at du selv booker de folk, der er brug for og laver selv aftaler om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte. Dette er meget fleksibelt. Du kan frit booke alle de folk du har brug for og kan frit styre tid, hvad der skal udføres løbende etc. Du har selv ansvaret for at finde nye folk ved sygdom, ferie etc. Her er din kontaktperson således den enkelte helper som du booker.

Book havefolk    Book rengøringsfolk   Book hjemmeplejere

Få en serviceaftale hos os
Så er det os som koordinere og din kontakt er så kun med os. Hvad der leveres formuleres i en serviceaftale. Dette er den bedste løsning hvis du gerne vil at noget vedligeholdes regelmæssigt og ellers ikke beskæftige dig meget mere hermed. Her er det os som automatisk sørger for erstatning ved sygdom, ferie etc.

Ved indgåelse af serviceaftale med os får du altid en fast kontaktperson. Dette er ligeledes den person som kommer på besøg for at følge op på at serviceaftalen fungere tilfredsstillende. Du har altid en fast kontaktperson som kender dig og som du derfor nemt kan tale med hvis noget skal ændres, reguleres.

Kontakt os

Få opgaven udført af et netværksmedlem
Disse firmaer fungere uafhængigt af os, har selv folk ansat og kan tilbyde en samlet løsning, hvor det som leveres formuleres i en serviceaftale.

Se oversigt over firmaer

Support Fast kontaktperson

SUPPORT
FAST KONTAKTPERSON