Om os ⇒ Support | Brug for serviceaftale?

Servicehelper Serviceaftale

SUPPORT
SERVICEAFTALE

serviceaftale
Du kan lave dit eget team, din egen serviceaftale
Dette er oftest den billigste løsning. Her booker du selv de folk, der er brug for og laver selv aftaler om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte. Dette er meget fleksibelt. Du kan frit booke alle de folk du har brug for og kan frit styre tid, hvad der skal udføres løbende etc. Du har selv ansvaret for at finde nye folk ved sygdom, ferie etc.
Book havefolk    Book rengøringsfolk   Book hjemmeplejere

Serviceaftale
Vi kan levere et team, stå for din serviceaftale
Så er det os som koordinere og din kontakt er så kun med os. Hvad der leveres formuleres i en serviceaftale. Dette er den bedste løsning hvis du gerne vil at noget vedligeholdes regelmæssigt og ellers ikke beskæftige dig meget mere hermed. Her er det os som automatisk sørger for erstatning ved sygdom, ferie etc.

Kontakt os

Bestil en pedel, vicevært

SUPPORT
SERVICEAFTALE

♦ Fleksibel arbejdskraft.
♦ Op til 100 freelancere pr dag kan tilbydes.
♦ Du har en fast kontaktperson.
♦ Automatisk erstatning ved sygdom mv.
♦ Selvstyrende teams.
♦ Du modtager én samlet regning.
♦ Support døgnet rundt, 24/7.
♦ Billige priser.
♦ Serviceminded og smilende personale.
Ingen binding, opsigelse når som helst.
♦ Supplerende mandskab i spidsbelastninger.
♦ Supplement ved sygdom, ferie.
♦ Ingen binding, opsigelse når som helst.
♦ Fleksibel arbejdskraft.

Bestil en pedel, vicevært

 

Ejendomsservice tilbydes
Serviceaftale
GRØNNE AREALER

Med en serviceaftale er du altid sikker på at der passes godt på dine blomster og planter. Nyd en velplejet have året rundt med en billig fleksibel serviceaftale uden binding!

Din haveservice kan meget mere end traditionelle opgaver som at slå græs, klippe hæk mv. De kan også hjælpe med at pynte din have efter årstiden. Hen over året vil der være forskellige højtider og anledninger til at give din have et specielt udtryk. Udsmykning ved juletid, pynte ved påske og fastelavn. Året rundt er der massevis af muligheder for at din have pyntes op med udhulede græskar, lyskæder mv. Til glæde for både store og små, for havens ejere og forbipasserende.

Du kan nemt få meget mere glæde ud af din have hele året rundt. Med en serviceaftale bliver pyntet ganske automatisk sat op og pillet ned igen. Nemt sjovt og spændende. Der er ingen binding og du kan frit regulere det bestilte timeantal op og ned. Med vores serviceabonnement har vi gjort det nemt at passe godt på din have. Har du en serviceaftale kan du nemt få løftet alle de forskellige ønsker du har omkring trivsel og pleje af din have, dine grønne arealer.

Med en serviceaftale slipper du for at bekymre dig over efterårets løvfald, sommerens vildtvoksende ligusterhække og forårets spirende ukrudt. Vi tager os af det hele – året rundt.

Rengøring toiletServiceaftale
RENGØRING

Hvad enten det er som privat person, som virksomhed, boligforening eller institution så er en serviceaftale med os altid enkel. Vi sørger for at alting er i orden. Vi justere løbende udførelsen efter det aktuelle behov. Altid i samarbejde med jer og efter jeres ønsker. Trappevask, rengøring, feje fortov, tilsyn/aflæsning af tekniske installationer, små reparationer, viceværtservice.

Privat rengøring af private hjem omfatter alle typer rengøring. Du kan få gjort alment rent regelmæssigt, få hjælp til at pudse vinduer, opvask, gulvvask, hjælp til oprydning, rengøre køleskab, vask af skabe, paneler støves af, dørkarme nedvaskes, afkalkning af fliser, afrimning af fryser, gardinvask, persiennevask, etc.

Rengøring af erhverv omfatter alle typer rengøring. Dette kan være rengøring af kontor, rengøring reception, rengøring restaurant, rengøring konferencelokaler, rengøring butikker, hospitaler mv. Alt erhvervsrengøring tager udgangspunkt i en aftalt serviceplan så rengøringspersonale altid ved hvornår og hvad, der skal gøres i de enkelte lokaler. Med faste mellemrum, revideres serviceplanen så alt fungerer optimalt og tilfredsstillende.

Udregn pris hjemmehjælp

Serviceaftale
HJEMMEPLEJE

Dine behov vil løbende ændre sig. Du kan have brug for noget i en periode, eller et ønske om noget der kun skal udføres en enkelt gang. Du har mulighed for at få tilknyttet én kontaktperson hos os som du løbende kan kontakte og som kommer på besøg – fx hver 3 måned – for sammen med dig at følge op på dine aktuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder et alternativ til den offentlige hjemmepleje, uafhængig af kommune og visitation, og på dine præmisser. Det er dit hjem, dine regler og dig der bestemmer. Vi yder en særdeles fleksibel hjælp og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine individuelle behov. Hos os vil du altid møde et kendt ansigt. Vi vægter nærhed, overskud og kærligt engagement højt, og løser alle opgaver med et smil.

Det som vi især er gode til er billig priser. Hvilket muliggør at vores hjemmeplejere også kan benyttes til privat praktisk hjælp til hundeluftning, ledsager i og uden for hjemmet, rengøring, mv.

Bestil en vikar

SUPPORT
SERVICEAFTALER

Er du interesseret i en serviceaftale så benyt formularen nedenfor og fortæl os hvad du gerne vil have en serviceaftale omkring. Så vender vi tilbage med svar på eventuelle spørgsmål samt forslag til et møde og det videre forløb. Vi kan tilbyde serviceaftaler udformet helt efter jeres ønsker.

Om Servicehelper OM OS
Miljø ansvarlighed - Vi er et grønt selskab MILJØ ANSVAR
Social ansvarlighed - Et naturligt valg SOCIALT ANSVAR
Presse og reklamer PRESSE
Teams sammensættes efter dine ønsker BRUG FOR ET TEAM?
Servicehelper Serviceaftale BRUG FOR SERVICEAFTALE?
Servicehelper Få et tilbud BRUG FOR ET TILBUD?
Samarbejde med os LYST TIL AT SAMARBEJDE?
Servicehelper - Din freelance profil FREELANCER
Netværk LOS LOCALES
Support Servicehelper SUPPORT
Vikarbureauer LEDIGE JOBS