Om os ⇒ Support | Brug for et team?

Freelancer - Brug for et team?

SUPPORT
SAMMENSÆTNING AF TEAM

Team – Brug for et team?

SAMMENSÆT SELV DIT TEAM
Du vælger blot den opgavetype du gerne vil have udført, samt dato og hvor mange timer du har brug for. Du kan herefter se et overblik over de forskelligere freelancere, som er til din rådighed og deres priser.

Book havefolk    Book rengøring   Book hjemmehjælpere

B  LAD OS LEVERE ET TEAM
Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede freelancere, hvilket gør at vi nemt og hurtigt kan assistere jer, når I oplever personalemangel. Vores pulje opdateres løbende, da vi konstant er på udkig efter nye freelancere. Blandt andet ved annoncerer på egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Skal vi levere et team så benyt formularen nedenfor og og fortæl os lidt om det team du ønsker. Så vender vi tilbage med svar på eventuelle spørgsmål samt forslag til et møde og det videre forløb. Vi kan tilbyde teams udformet helt efter jeres ønsker. Start med at fortælle os lidt om hvad teamet skal hjælpe med, og hvornår I har brug for hjælp.

Kontakt os

♦ Fleksibel arbejdskraft
♦ Op til 100 freelancere pr dag kan tilbydes
♦ Du har kun en kontaktperson
♦ Automatisk erstatning ved sygdom mv.
♦ Mulighed for selvstyrende teams
♦ Du modtager én samlet regning
♦ Support døgnet rundt
♦ Dag og nattevagter tilbydes.

Rengøring vinduer

BRUG FOR ET TEAM

Et team til oprydning i haven
I forbindelse med forårs- efterårs oprydning i haven kan du få et team som kommer på besøgog hjælper med at få orden på det hele. Du sætter teamet til de opgaver der er brug for. Eventuelt så arbejder du selv sideløbende med, eller også så tager teamet sig af det hele. Resultatet er at du hurtigt og effektivt og billigt får en flot have som er klar til foråret / vinteren.

Et team til hovedrengøring
I forbindelse med hovedrengøring vil du gerne have et team på freelancere som kommer på besøg. Du sætter teamet til de opgaver der er brug for. Eventuelt så arbejder du selv sideløbende med, eller også så tager teamet sig af det hele. Resultatet er at du hurtigt og effektivt og billigt får orden på det meste af din hovedrengøring.

Et team til spidsbelastninger
Som virksomhed er der ofte brug for ekstra hjælp i forbindelse med spidsbelastninger. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med højtider som julen hvor der ofte er brug for ekstra hjælp til at servicere kunder, pakke varer. Altså eksempelvis hjælp på lageret hos en større webshop, eller hjælp til at pakke julegaver for kunder i en butik. Spidsbelastninger kan også opstå ved hasteordre, sygdom, ferie.

Et team til at hjælpe med et arrangement
I forbindelse med et motionsløb kan der være brug for medhjælpere, som kan betjene de forskellige boder langs ruten, være med til at dirigere  trafikken, mv. I forbindelse med en festival kan der være behov for medhjælpere som kan kontrollere folks armbånd, uddele information, mv.

Et team til at hjælpe med privat arrangement
I forbindelse med et større privat arrangement såsom et bryllup kan der være brug for fleksible medhjælpere, som kan servicere bredt og hvor der er brug herfor – om dette så er at slæbe stole på plads, parkere biler, betjene baren, hjælpe med serveringen etc.

Team freelancer

Vi hjælper gerne

Brug for et team?
Hvornår vil du gerne vil have teamet på besøg?
Hvor skal teamet møde op?
Antal timer, dage, uger, antal freelancere?
Så vi kan skrive tilbage til dig.
Forklar kort hvad du gerne vil have vores hjælp til.

VI TILBYDER
OM OS
Om Servicehelper
Om os
Miljø ansvarlighed - Vi er et grønt selskab
Miljø ansvar
Social ansvarlighed - Et naturligt valg
Socialt ansvar



SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service