Services ⇒ Erhvervsservice | Erhverv, virksomhed

Bestil haveservice

Erhvervsservice
Kontor, restaurant, industri, erhverv, forening

Vi tilbyder service til erhverv. Alt erhvervsservice tager udgangspunkt i en serviceplan hvor det aftales hvornår og hvad, der skal gøres, samt de hertil knyttede kvalitetsstandarder.

Da alle erhverv er forskellige, tager vores serviceaftaler altid udgangspunkt i jeres individuelle behov og ønsker. I kan vælge alt fra simple rutinemæssige opgaver til mere komplekse og varerende opgaver. Med en serviceaftale er I altid sikker på at alting bliver passet efter jeres ønsker.

Bestil haveservice

Sådan foregår det
Erhvervsservice for rengøring, trappevask mv.

For at holde omkostninger nede er den almindelige fremgangsmåde at vi først kigger på jeres ønsker online. Dette kan være en kombination af et videomøde, et telefonmøde, at I sender os et par fotos og beskrivelse af jeres ønsker. Herudfra kan vi hurtigt komme igang. Start med at kontakte os og fortæl om jeres ønsker. I får et tilbud I kan stole på. Og ønsker I at prøve vores service afholdes personligt møde ved opstart.

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os via mail
Support

Bestil haveservice

Bestil erhvervsservice
Fordele ved en samlet pakke

Der er ingen binding
Aftalen kan frit opsiges når som helst. Der er ingen binding.

Du bestemmer frit hvad der skal udføres
Dine valg kan du altid ændre på fra gang til gang. Du kan stadig, fra gang til gang, være med til at bestemme hvad der skal udføres. Det som er vigtigst for os er at du er tilfreds. Du får en fleksibel aftale hvor vi hele tiden vil lytte efter jeres aktuelle ønsker.

Du ser altid et velkendt ansigt
Det er altid det samme team du møder. De kender forholdene og jeres ønsker til udførelsen. Du vil altid møde et velkendt ansigt. Er der sygdom, ferie, så bestræber vi os på en afløser indenfor samme team. Har du brug for hjælp så har du en fast kontaktperson hos os som altid er til din rådighed.

Professionelt udstyr
Vi medbringer professionelt udstyr som sikre den bedste og hurtigste rengøring. Vi garantere at alle vores løsninger er miljøvenlige.

Kvalificeret personale
I erhvervsservice kan der være brug for personale med specielle kvalifikationer. Eksempelvis ud fra sikkerhedshensyn eller lovmæssige standarder. Sådanne forhold aftales i en serviceplan.

Sikkerhedsaspekter
I erhvervsservice er der ofte brug for udlevering af nøgler og adgangskoder til personale. Sådanne forhold aftales i en serviceplan.

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os via mail
Support

Bestil haveservice

Du kan også bestille direkte
– Bestil selv direkte

Tilbud om en samlet pakke er et supplement til vores almindelige service hvor man selv direkte booker den hjælp man har brug for. Hvilket du altså også kan gøre. Ønsker du at bestille direkte så indtaster du blot dit postnr, hvornår  og i hvor mange timer du ønsker service. Herefter ser du oversigt over de folk  som står klar til at hjælpe dig.



faq




SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service