Freelancer ⇒ Netværk | Tilmelding

Tilmelding til netværk Servicehelper

Tilmelding til netværk

Servicehelper er en platform hvor freelancere kan tilmelde sig og tilbyde deres services indenfor ældrepleje, havearbejde og rengøring. Kunder bestiller ved at indtaste dato, postnr og i hvor mange timer de ønsker service – herefter ses en oversigt over alle dem, som er klar til at hjælpe. Mens det giver fin mening at lade kunder bestille på timebasis, ældrepleje, havearbejde og rengøring, er der ved handyhelp brug for at kunne bestille pr opgave.

Skal man have samlet et skab, sat en hylde op, etc. har man brug for nemt at kunne finde en lokal handyhelper, som kan give et tilbud. Kunder søger efter det de kender, har tillid til, dem som er anbefalet af andre. Via netværket kan kunder blive opmærksom på netværksmedlemmerne og kontakte dem direkte. Således er netværket en service over kunder, som gerne vil bestille pr opgave. Vi tilbyder vores kunder at de kan finde en lokal prisvenlig helper som de kan have tillid til.

Netværket er også en service overfor kunder som har brug for at få hjælp fra et team – altså mere end en enkelt servicehelper – eller som har brug for en serviceaftale. Kunden kan benytte et af de professionelle firmaer, der er tilknyttet vores portal. Disse har selv folk ansat og kan således også tilbyde en samlet løsning, hvor  det som leveres formuleres i en serviceaftale. Og så står dette firma herefter selv for at opfylde serviceaftalen, kontakt foregår direkte med kunden, ligesom alle betalinger foregår direkte mellem firma og kunde.

Da vores netværksmedlemmer repræsentere netværket, har vi nogle regler og krav til de enkelte netværksmedlemmer. For at kunderne kan vedblive med at have tillid til at de leverandører og firmaer som anbefales ved at være listet i netværket er der retningslinjer og krav som skal opfyldes af de enkelte netværksmedlemmer. Ellers ville listningerne i netværket jo ikke adskille sig fra diverse andre oversigter over firmaer, leverandører, håndværkere etc. – eksempelvis Krak, Google søgninger, mv.

Hele ideen er at tilbyde kunderne en oversigt over lokale firmaer som de kan have tiltro til. Derfor er der brug for regler, kontrol og kvalitetssikring, således at det kan garanteres at dem, som er medlem af netværket også er anbefalesværdige.

Hvis du overvejer at blive en del af netværket har du sikkert lyst til en snak og nogle spørgsmål. Skriv eller ring til os hvis der er noget du gerne vil have svar på. Du kan også tilmelde dig ved at benytte nedenstående formular.

Fortæl venligst om du har bil og trailer - eller mulighed for at kunne skaffe det hvis der er brug herfor.
Fx rive, skovl, spade, lugejern
Fx skruemaskine, vaterpas, hammer.
Beskriv kort dine håndværksmæssige evner og eventuelt typiske opgaver som du gerne vil have.
Afkryds op til tre byer på listen som er tættest på dig. Du kan max vælge tre og kun de byer som ligger tættest på dig. Du kan godt vælge blot 1 eller 2 - men altså højst 3.
Den e-mail som dine kunder kan kontakte dig på.
Bare spørg hvis du har spørgsmål.
HANDY WORK
SERVICES
Priser
PRISER
Få et tilbud
FÅ TILBUD
Hjælp til alt praktisk
PRAKTISK HJÆLP
Hjælp havearbejde
HAVEHJÆLP
Opgaver for tømrer
OPGAVE FOR TØMRER
Opgaver for maler
OPGAVE FOR MALER
Opgaver for VVS
OPGAVE FOR VVS
Ejendomsservice
EJENDOMSSERVICE
Nedbrydning
NEDBRYDNING
Montage og samlesæt
SAMLESÆT
Arbejdsmænd på dagsbasis
BESTIL EN ARBEJDSMAND
Vicevært
BESTIL EN VICEVÆRT
Vikar
BESTIL EN VIKAR
Vintersevice
VINTERSERVICE
Netværk
OM NETVÆRKET
Netværk Los Locales
NETVÆRK TILMELDING
Netværk Los Locales
NETVÆRK FAQ
Netværk Los Locales NETVÆRK REGLER
Servicehelper - Din freelance profil
FREELANCER
Landsdækkende service
LANDSDÆKKENDE
Lokal hjemmehjælp
RENGØRINGSFIRMAER
Logo Servicehelper
SERVICEHELPER
Vi gør det nemt at bestille service
Danmarks bedste serviceplatform
Havearbejde....Hjemmepleje....Rengøring