Netværket Los Locales

Netværk servicehelper

Tilmelding
Netværket Los Locales
En del af Servicehelper

Har du lyst til at arbejde selvstændigt så tilbyder vi at du kan komme med i vores netværk. Det kan betale sig at samarbejde og du får massevis af fordele ved at være med.

Kunder
Først og fremmest så får du kunder! Servicehelper benyttes af mange private og erhvervskunder. Ved at være med i netværket bliver din virksomhed promoveret og eksponeret. Du får kunder direkte og kan således i langt højere grad beskæftige dig med det som du er god til – nemlig at gøre dine kunder glade ved at udføre godt arbejde.

Fællesskab og samarbejde
Du får med det samme adgang til alle de andre medlemmer, hvilket er til glæde for såvel dem som dig. Når du kan benytte dig af hjælp fra andre kollegaer kan du nemt håndtere større opgaver, eller komme to-tre personer hvis det kræves. Du får også mulighed for at låne maskiner og redskaber af andre i netværket. Endvidere får du også adgang til fælles erfaringer om det at være selvstændig og herunder råd og rådgivning om bogføring, forsikringer etc.

En attraktiv firmaprofil
Du får ret til at bruge vores fælles firmaprofil og hermed en professionel præsentation af din virksomhed. Du får med det samme en stor synlighed via vores hjemmesider, biler, andre medlemmer etc. Du er omfattet af alle vores mange tiltag for at blive endnu mere synlige i landskabet via søgeoptimering etc. Og der er ingen binding! Du kan frit promovere din egen virksomhedsprofil som du har lyst. Du kan frit være medlem af andre sammenslutninger og netværk.

Du får også vores kunder!
Alle opgaver der kommer ind tilbydes netværket. Vi tager ingen provision heraf. De opgaver som kommer ind ved at kunder efterspørger et tilbud hos os, support, gives frit videre til netværket. Opgaverne slås op på vores interne job opslag og du kan frit byde ind. Prissætning og aftale om udførelse afklares direkte mellem dig og kunde. Vi blander os ikke heri og vi opkræver ingen provision hverken fra dig eller kunden.

Netværk Los Locales

Hvem kan være med?
Netværk for professionelle

Da du som handyhelper tilknyttet vores portal kan komme ud fra mange forskellige håndværksmæssige udfordringer skal du have en solid generelt forståelse og beherskelse af håndværk i al almindelighed. Derfor kan du sagtens være autodidakt, og ikke have noget svendebrev eller nogen decideret håndværksmæssig uddannelse. Du skal trives med at være chefen i dit eget arbejdsliv og du skal have lyst til at have ansvaret for selvstændigt at servicere egne kunder.

Du skal have eget firma
Du skal have et CVR nr.

Du behøver ikke bil
Vores koncept lægger op til at du primært servicere kunder i dit nærområde. Således kan du sagtens vælge at du som transportmiddel benytter en ladcykel, en scooter, eller andet. Du er naturligvis frit stillet til at benytte en professionel varevogn – og du får også ofte brug herfor når der skal transporteres materialer, maskiner mv. Men kan du klare en opgave via fx cykel er du altså velkommen hertil.

Du repræsentere dig selv
Vores koncept er et tilbud til dig som ønsker at være med i et netværk hvorfra du kan få hjælp og rådgivning samtidig med at du via dette netværk får kunder til din virksomhed. Det er et tilbud – ikke et krav – at du kan være med til at reklamere for netværket ved fx at have arbejdstøj med vores logo, samt bil | transportmiddel dekoreret så den fremstår som en del af netværket. Du er velkommen til at benytte din egen udsmykket varevogn.

Hvad koster det?
Der er ingen kontrakt mellem medlemmer af netværket og Servicehelper. Der er ingen binding, eller krav om brug af bestemte mærker, redskaber. Dine kunder er dine egne og kan frit beholdes, hvis du udtræder af netværket. Du skal være med fordi du får glæde og nytte heraf og ellers står det dig frit for at melde dig ud. Medvirkende til at sikre kun seriøse optagelser er et medlemsgebyr på 200 kr. pr md.

Netværk Los Locales

NETVÆRKET “LOS LOCALES”
Bliv en del af netværket

Hvis du overvejer at blive en del af netværket har du sikkert lyst til en snak og nogle spørgsmål. Skriv eller ring til os hvis der er noget du gerne vil have svar på.

Netværk Los Locales

NETVÆRKET “LOS LOCALES”
KORT FORTALT

Netværket opfylder to behov:

BEHOVET FOR AT KUNNE BESTILLE PR OPGAVE
Den almindelige fremgangsmåde når kunder bestiller, er at de indtaste dato, postnr og i hvor mange timer de ønsker service – herefter ses en oversigt over alle dem, som er klar til at hjælpe. Mens det giver fin mening at lade kunder bestille på timebasis ved ældrepleje, havearbejde og rengøring – er der bl.a. ved håndværk ofte brug for at kunne bestille pr opgave. De fleste kunder ved ganske naturligt ikke hvor lang tid det egentlig tager at lave håndværk og har brug for en lokal håndværker, som kan give et tilbud.

BEHOVET FOR AT NOGLE KOORDINERE OG STYRER
Den almindelige fremgangsmåde, er at det er op til kunden selv at aftale med de enkelte servicehelpere om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte. Dette virker fint i de tilfælde hvor det er private som bestiller service til dem selv. Men i de tilfælde hvor kunden har brug for at bestille et team til en opgave – eller brug for en serviceaftale – eller kunden bestiller som virksomhed – er der brug for en fast kontaktperson, nogle som kan stå for at koordinere, sørge for vikar ved sygdom etc.

Fra starten var netværket blot tænkt som en service overfor de kunder som søger hjælp til håndværk. Netværket var oprindeligt begrænset til muligheden for at finde en lokal prisvenlig handyman -kvinde, som der kan haves tillid til. Med tiden er netværket udvidet så det i dag også omfatter professionelle firmaer indenfor hjemmeplejen, haveservice og rengøring.

Har du et firma med flere ansatte er medlemsskab af netværket en oplagt mulighed. Vi tilbyder vores kunder at når de har behov for et team, en serviceaftale, et tilbud, eller at nogle står for koordinering og styring af en opgave – at kunden så kan finde firmaer som vi kan anbefale at de kontakter direkte. Bliver du medlem af vores netværk bliver du et af disse firmaer som anbefales. Du bliver synlig når kunder søger efter firma til at varetage rengøring, hjemmepleje, havearbejde samt håndværk.

Hvis du overvejer at blive en del af netværket har du sikkert lyst til en snak og nogle spørgsmål. Skriv eller ring til os hvis der er noget du gerne vil have svar på. Du kan også fortælle os at du er interesseret i at blive medlem ved at benytte denne formular. Så vil vi efterfølgende kontakte dig omkring den videre optagelsesproces.

Netværk Los Locales

NETVÆRKET “LOS LOCALES”
VI HJÆLPER HINANDEN

Den opmærksomme læser vi have bemærket at vi – altså Servicehelper – ikke tjener noget på at viderformidle alle disse opgaver til vores netværksmedlemmer. Vi har ganske vist et medlemsgebyr men det er blot til at dække lidt af vores omkostninger, samt sikre seriøsitet i optagelserne.

Så hvorfor har vi egentlig denne service? Vi tjener jo ikke noget herpå, og det er heller ikke os selv som løser opgaverne. Så hvad er den dybere ide?

Set fra netværksmedlemmernes synspunkt er alting jo meget fornuftigt. De er frie til at fortsætte deres firmaer som de har gjort hidtil og deres medlemskab kan kun bringe gode ting med sig. Netværksmedlemmerne bliver mere synlige, de får flere kunder og de får styrket deres netværk.

Set fra vores side er fordelene mere indirekte.

Først og fremmest er netværket et led i vores bestræbelser på at kunne tilbyde Danmarks bedste serviceplatform. Vi får massevis af henvendelser fra kunder der gerne vil have udført håndværk, praktiske opgaver. Og hvis vi seriøst skal beholde vores føretrøje som Danmarks bedste serviceplatform så har vi brug for at kunne løse alle kundernes udfordringer.

Dernæst er netværket et led i vores bestræbelser på at udbygge vores netværk. Vi tror på at samarbejde er vejen fremad. Vi tror på at vi gensidigt kan hjælpe hinanden.

HANDY WORK
SERVICES
Priser
PRISER
Få et tilbud
FÅ TILBUD
Hjælp til alt praktisk
PRAKTISK HJÆLP
Hjælp havearbejde
HAVEHJÆLP
Opgaver for tømrer
OPGAVE FOR TØMRER
Opgaver for maler
OPGAVE FOR MALER
Opgaver for VVS
OPGAVE FOR VVS
Ejendomsservice
EJENDOMSSERVICE
Nedbrydning
NEDBRYDNING
Montage og samlesæt
SAMLESÆT
Arbejdsmænd på dagsbasis
BESTIL EN ARBEJDSMAND
Vicevært
BESTIL EN VICEVÆRT
Vikar
BESTIL EN VIKAR
Vintersevice
VINTERSERVICE
Netværk
OM NETVÆRKET
Netværk Los Locales
NETVÆRK TILMELDING
Netværk Los Locales
NETVÆRK FAQ
Netværk Los Locales NETVÆRK REGLER
Servicehelper - Din freelance profil
FREELANCER
Landsdækkende service
LANDSDÆKKENDE
Lokal hjemmehjælp
RENGØRINGSFIRMAER
Logo Servicehelper
SERVICEHELPER
Vi gør det nemt at bestille service
Danmarks bedste serviceplatform
Havearbejde....Hjemmepleje....Rengøring