Handyman ⇒ Services | Bestil en arbejdsmand

Bestil en arbejdsmand

En selvkørende arbejdsmand

Alle vores handyhelpere kan hjælpe som arbejdsmænd. Vores folk er vant til at tænke selv og vil således være selvkørende fra start. Vores folk kan hjælpe både som del af et team eller som selvstændig. Vores folk både kan og vil gerne. Vores folk kommer selv med bil og redskaber til det meste. Og har altid bred håndværksmæssig erfaring. Vores folk kan benyttes i de timer eller dage du måtte ønske det, og vi kan komme i det antal du har brug for.

Din lokale handyhelper møder op med bil og trailer – hvis det er nødvendigt for opgaven – og altid medbringes en veludrustet værktøjskasse med håndværktøj og redskaber til at klare det meste. Alle handyhelpere har solid erfaring med praktisk arbejde og håndværk. Har du brug for en kompetent og dygtig arbejdsmand / -kvinde, er du kommet til det helt rigtige sted. Find og kontakt de lokale helpere via kortet

Praktisk opgave

Havearbejde

Tømrer

Maling

Belægning

Affald

Ejendomsservice

Nedbrydning

Samlesæt

Flytning

VVS

Arbejdsmand

Vicevært

Vikar

Vinterservice

Bestil en arbejdsmand
Du er altid meget velkommen til at kontakte de lokale afdelinger for rådgivning og afklaring. Er du i tvivl om noget, kan du også kigge i FAQ eller kontakte support. Vi tilbyder udførelse af stort set alle praktiske opgaver og håndværksmæssige gøremål. Og er der noget vi ikke selv kan klare, kan vi formentlig pege dig i den rigtige retning.

Når du via kortet vælger en lokal helper tilknyttet vores netværk, er du sikker på at der mødes op med bil, værktøj og kompetencer til at klare stort set alt praktisk arbejde og håndværk. Er der tale om enkle haveopgaver og kan du selv stille redskaber til rådighed har du også mulighed for at benytte vores cyklende havefolk.

Lokale hjælpere handyworkLOKALE HELPERE
Find din lokale hjælper
Netværk
OM NETVÆRKET
Tilmelding og info
Få et tilbudFÅ ET TILBUD
Beskriv din opgave
Få et tilbud
PRISER
Priser og vilkår
HandyworkHANDYWORK
Opgaver der løses
SupportSUPPORT
Mail, telefon